<< Back

MCQs Olympiad IEO English

MCQs Olympiad IEO English

1. This new process is a ______ advance in technology
(a) important
(b) unfair
(c) significant
(d) strong
Ans: (c)

2. He gave me some ______ advice and I took it.
(a)  useless
(b) unfair
(c) correct
(d) blunt
Ans: (d)

3. He spoke English with a ______ French accent.
(a) average
(b) careless
(c) chronic
(d) widespread
Ans: (c)

4. He gave us a _____ account of all that you had achieved.
(a) glowing
(b) ready
(c) luxury
(d) yellow
Ans: (a)

5. I am afraid he was involved in a _____ accident.
(a) Ready
(b) dreadful
(c) latest
(d) sudden
Ans: (b)

6. The ugliest sea creature is the manatee.
(a) opinion
(b) assumption
(c) fact
(d) proposal
Ans: (c)

7. Prison is one of the worst places on the planet.
(a) assumption
(b) opinion
(c) fact
(d) proposal
Ans: (b)

8. Diamonds are the hardest substance on the Earth.
(a) fact
(b) assumption
(c) opinion
(d) proposal
Ans: (a)

9. It is illegal to spit anywhere on roads in Sinagapore.
(a) Proposal
(b) assumption
(c) opinion
(d) fact
Ans: (d)

10. One reaches early if travelled in a car than in a bus.
(a) Proposal
(b) Assumption
(c) Opinion
(d) Fact
Ans: (c)


For More MCQs Olympiad IEO English - Click Here 

 

Leave a comment

      Refresh
Back to Top

Enter Your Details for Feedback